Het doel van Shoot m Again

Een onafhankelijk particuliere website is Shoot m Again. Deze website is opgezet met een bepaald doel namelijk het promoten, bewaren en ook het bevorderen van het amusement spel de Flipperkast. Wij willen er voor zorgen dat de Flipperkast nog een lange toekomst tegen moet gaat. De Flipperkast kan worden gezien als een spel waarmee u zich kan amuseren en het is ook een object wat u kunt verzamelen. De techniek van de Flipperkast apparaten wordt op deze website voor  iedereen inzichtelijk gemaakt.

Waarom is deze website ontstaan?

De Flipperkast begint tegenwoordig steeds meer uit het amusement gelegenheden te verdwijnen. De reden hiervoor is dat de onderhoudskosten van deze kasten zeer hoog is en de opbrengsten van het apparaat laag zijn. De plek van de Flipperkast is ingenomen door onder andere de gokautomaat, videokast en Photoplay. Dit omdat deze minder onderhoudsgevoeilig zijn en financiële opbrengsten van deze kasten veel hoger zijn dan die van Flipperkast. Ook de afmetingen van deze hiervoor benoemde amusement spellen zijn veel kleiner dan die van een Flipperkast. De afmetingen van een Flipperkast zijn te vergelijken met een tafel met stoelen in een café. In vergelijking met een tafel brengt een Flipperkast veel minder omzet binnen. Wij streven erna dat de Flipperkast toch blijft bestaan omdat het een leuke automaat is waarvan genoten kan worden. Hiernaast zijn in de Flipperkast meestal grafische kunstjes verwerkt. De Flipperkast moet volgens ons voor blijven bij staan in de toekomst.

De toekomst van Flipperkast

Voor de thuisflipperaar hebben wij de techniek van Flipperkast nader toegelicht dit omdat er veel Flipperkasten tegenwoordig in de huiskamers van echte Flipperkast liefhebbers staan. Door dit te doen hopen wij meer duidelijkheid te bieden voor de thuisflipperaar. Iedereen die van de Flipperkast houdt kan hier terecht zodat wij er voor samen kunnen zorgen dat de Flipperkast niet tot de geschiedenis zal behoren.

Spinball Whizzer
Wall-E pinball
Illuminati pinball machine